Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe jajka na stół świąteczny.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5845
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9675
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 304
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5845
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9675
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 304
Składniki
Wykonanie: Jajka przekroić na połówki, wyjąć delikatnie żółtka, białka odłożyć a żółtka posiekać. Łososia, cebulkę, szczypiorek drobno posiekać. Posiekane żółtka połączyć z sosem tatarskim, łososiem, cebulką, szczypiorkiem i koperkiem i dokładnie wyrobić masę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Gotowym farszem nadziewać białka, ułożyć na papryce, posypać papryką wędzoną i podawać na stół wielkanocny. SMACZNEGO.