Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34114
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1292
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34114
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1292
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Składniki
Ugotowałam jaja na twardo, duże 8 minut od zagotowania a małe 3 minuty od zagotowania. Z ugotowanej marchewki- u mnie z rosołu,i zrobiłam grzebyk i dzióbki, z kolendry i czarnuszki oczka. Kurczęta wstawiłam w majonezie i całość udekorowałam zieleniną i marchewką. Miła odmiana jaj w majonezie, aż szkoda było je zjeść. Smacznego :)