Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jaja z serkiem wiejskim, rzodkiewką i ogórkiem
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3431
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 495
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 292
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6848
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 299
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3431
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 495
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 292
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6848
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 299
Składniki
Z ugotowanych i przekrojonych na pół jaj wyjąć żółtka (żółtka wykorzystać do kruchego ciasta). Rzodkiewki zetrzeć na tarce z ogórkiem. Poczekać aż ogórek puści wodę i lekko odcisnąć. Doprawić solą i pieprzem. Dodać serek wiejski, chrzan i posiekany drobno szczypiorek. Wymieszać. Faszerować połówki jajek. Posypać kiełkami rzodkiewki lub rzeżuchą.