Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jaja z serkiem wiejskim, rzodkiewką i ogórkiem
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17720
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1820
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15471
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6461
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17720
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1820
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15471
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6461
Składniki
Z ugotowanych i przekrojonych na pół jaj wyjąć żółtka (żółtka wykorzystać do kruchego ciasta). Rzodkiewki zetrzeć na tarce z ogórkiem. Poczekać aż ogórek puści wodę i lekko odcisnąć. Doprawić solą i pieprzem. Dodać serek wiejski, chrzan i posiekany drobno szczypiorek. Wymieszać. Faszerować połówki jajek. Posypać kiełkami rzodkiewki lub rzeżuchą.