Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie filecików anchois z jajkami.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7972
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1312
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13754
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7972
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1312
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13754
Składniki
Jajka ugotowałem na twardo ,ostudziłem ,obrałem i przekroiłem na pół. Wyjąłem żółtka. Anchois osączyłem. Szalotkę obrałem i pokroiłem w drobną kostkę. Chilli przeciąłem na pół ,usunąłem pestki ,natkę opłukałem i posiekałem. Wszystkie składniki włożyłem do miski zblendowałem. Dodałem majonez ,doprawiłem sokiem z limonki oraz pieprzem. Białka napełniłem farszem ,ułożyłem na talerzu. Przed podaniem schłodziłem w lodówce.