Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielkanoc tuż tuż, więc osobom, które jeszcze nie zdecydowały czym będą faszerować jajka przyda się mała podpowiedź ;) Brokuł, szynka i papryczka chili połączone majonezem idealnie komponują się z ugotowanymi jajkami.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11681
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1299
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11681
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1299
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39334
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i przekrawamy wzdłuż na pół. Brokuła dzielimy na różyczki, gotujemy w osolonej wodzie do miękkości, studzimy i siekamy niezbyt drobno. Szynkę kroimy w drobną kostkę, papryczkę chili drobno siekamy i dodajemy do brokuła razem z majonezem. Mieszamy i doprawiamy do smaku solą. Przygotowany farsz nakładamy na jajka.