Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielkanoc tuż tuż, więc osobom, które jeszcze nie zdecydowały czym będą faszerować jajka przyda się mała podpowiedź ;) Brokuł, szynka i papryczka chili połączone majonezem idealnie komponują się z ugotowanymi jajkami.
Cukinia po meksykańsku to ciekawy pomysł na wykorzystanie tego letniego i jak...
Odsłon: 35053
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 3206
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1168
Cukinia po meksykańsku to ciekawy pomysł na wykorzystanie tego letniego i jak...
Odsłon: 35053
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 3206
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1168
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i przekrawamy wzdłuż na pół. Brokuła dzielimy na różyczki, gotujemy w osolonej wodzie do miękkości, studzimy i siekamy niezbyt drobno. Szynkę kroimy w drobną kostkę, papryczkę chili drobno siekamy i dodajemy do brokuła razem z majonezem. Mieszamy i doprawiamy do smaku solą. Przygotowany farsz nakładamy na jajka.