Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu przekąska.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 983
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 542
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 983
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 542
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przekroić na połówki. Sardynki osączyć z oleju i rozgnieść widelcem. Cebulę obrać i posiekać. Sardynki, twarożek, cebulę, pokrojone korniszony, dwa jajka z żółtkami dokładnie wymieszać do otrzymania jednolitej pasty. Przygotowaną pastą sardynkową napełnić połówki jajek, ułożyć na talerzu i ozdobić natka pietruszki.