Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu przekąska.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 148
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 95
Potrawka z mięsa mielonego wieprzowego z warzywami podana z ryżem. Warzywa po...
Odsłon: 384
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 148
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 95
Potrawka z mięsa mielonego wieprzowego z warzywami podana z ryżem. Warzywa po...
Odsłon: 384
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przekroić na połówki. Sardynki osączyć z oleju i rozgnieść widelcem. Cebulę obrać i posiekać. Sardynki, twarożek, cebulę, pokrojone korniszony, dwa jajka z żółtkami dokładnie wymieszać do otrzymania jednolitej pasty. Przygotowaną pastą sardynkową napełnić połówki jajek, ułożyć na talerzu i ozdobić natka pietruszki.