Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka z pastą sardynkową

Jajka z pastą sardynkową

Autor:

Przepisów i artykułów: 2486 Ocena: 17219

Dodano:

Odsłon: 375

Szybka w wykonaniu przekąska.

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Jajka z pastą sardynkową

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przekroić na połówki. Sardynki osączyć z oleju i rozgnieść widelcem. Cebulę obrać i posiekać. Sardynki, twarożek, cebulę, pokrojone korniszony, dwa jajka z żółtkami dokładnie wymieszać do otrzymania jednolitej pasty. Przygotowaną pastą sardynkową napełnić połówki jajek, ułożyć na talerzu i ozdobić natka pietruszki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń