Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu przekąska.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 93
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13306
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2618
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3771
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 93
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13306
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2618
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3771
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i przekroić na połówki. Sardynki osączyć z oleju i rozgnieść widelcem. Cebulę obrać i posiekać. Sardynki, twarożek, cebulę, pokrojone korniszony, dwa jajka z żółtkami dokładnie wymieszać do otrzymania jednolitej pasty. Przygotowaną pastą sardynkową napełnić połówki jajek, ułożyć na talerzu i ozdobić natka pietruszki.