Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, tania, szybka w wykonaniu i efektowna przekąska, którą można zaskoczyć gości (moi byli zachwyceni) :)
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7813
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2950
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1234
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1195
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7813
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2950
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1234
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1195
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do temperatury 200 stopni. Awokado kroimy na pół, wyjmujemy pestkę i wydrążamy nieco miąższu, obsypujemy odrobiną pieprzu i soli. Do środka wbijamy delikatnie jajko, ponownie pieprzymy i solimy. Wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy ok. 15 minut do ścięcia się białka (najlepiej na funkcji piekarnika z górnym opiekaczem). Po wyjęciu na górze układamy po 1/2 plasterka wędzonego łososia i obsypujemy odrobiną siekanego koperku. Spożywamy na ciepło. SMACZNEGO:)