Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, tania, szybka w wykonaniu i efektowna przekąska, którą można zaskoczyć gości (moi byli zachwyceni) :)
Piekarnik nagrzewamy do temperatury 200 stopni. Awokado kroimy na pół, wyjmujemy pestkę i wydrążamy nieco miąższu, obsypujemy odrobiną pieprzu i soli. Do środka wbijamy delikatnie jajko, ponownie pieprzymy i solimy. Wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy ok. 15 minut do ścięcia się białka (najlepiej na funkcji piekarnika z górnym opiekaczem). Po wyjęciu na górze układamy po 1/2 plasterka wędzonego łososia i obsypujemy odrobiną siekanego koperku.
Spożywamy na ciepło.
SMACZNEGO:)
Jajka musztardowe to zdrowa propozycja na kolację, dobrze sprawdzą się równie...
Odsłon: 3378
Kolorowa sałatka z bobem, jajkiem i tuńczykiem w sosie musztardowo miodowym.
Odsłon: 59
Bardzo puszysty, rozpływający się w ustach, na dużą blaszkę
Odsłon: 140
Pyszna zupa z kurczakiem, grzybami mun i warzywami. Orientalnego charakteru d...
Odsłon: 43
Sernik na zimno truskawkowy z galaretką , nie może go zabraknąć w sezonie tru...
Odsłon: 180
Kolorowa sałatka z bobem, jajkiem i tuńczykiem w sosie musztardowo miodowym.
Odsłon: 59
Bardzo puszysty, rozpływający się w ustach, na dużą blaszkę
Odsłon: 140
Pyszna zupa z kurczakiem, grzybami mun i warzywami. Orientalnego charakteru d...
Odsłon: 43
Sernik na zimno truskawkowy z galaretką , nie może go zabraknąć w sezonie tru...
Odsłon: 180
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do temperatury 200 stopni. Awokado kroimy na pół, wyjmujemy pestkę i wydrążamy nieco miąższu, obsypujemy odrobiną pieprzu i soli. Do środka wbijamy delikatnie jajko, ponownie pieprzymy i solimy. Wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy ok. 15 minut do ścięcia się białka (najlepiej na funkcji piekarnika z górnym opiekaczem). Po wyjęciu na górze układamy po 1/2 plasterka wędzonego łososia i obsypujemy odrobiną siekanego koperku. Spożywamy na ciepło. SMACZNEGO:)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pasta z bakłażanów i orzechów nerkowca
Przekąski
Gofry z cukinii
Przekąski
Pieczarki faszerowane
Przekąski
Pasztetowy mix
Pasta z bakłażanów i orzechów nerkowca
Pyszna, kremowa i aromatyczna pasta z pieczonych bakłażanów oraz orzechów ner...
Odsłon: 41
Gofry z cukinii
Kto powiedział, że gofry można jeść tylko na słodko? Wytrawne gofry z cukinii...
Odsłon: 56