Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, tania, szybka w wykonaniu i efektowna przekąska, którą można zaskoczyć gości (moi byli zachwyceni) :)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 244
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2439
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1831
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3533
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28443
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 244
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2439
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1831
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3533
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28443
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do temperatury 200 stopni. Awokado kroimy na pół, wyjmujemy pestkę i wydrążamy nieco miąższu, obsypujemy odrobiną pieprzu i soli. Do środka wbijamy delikatnie jajko, ponownie pieprzymy i solimy. Wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy ok. 15 minut do ścięcia się białka (najlepiej na funkcji piekarnika z górnym opiekaczem). Po wyjęciu na górze układamy po 1/2 plasterka wędzonego łososia i obsypujemy odrobiną siekanego koperku. Spożywamy na ciepło. SMACZNEGO:)