Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapeczki łososiowe to świetna propozycja na imprezę w gronie znajomych. Pasta jest elegancka wizualnie, lekka i szybka w przygotowaniu. Taka przystawka z pewnością sprawdzi się na imieninach, urodzinach, a nawet imprezie sylwestrowej. Charakteryzuje się kremową i delikatną konsystencją, a dodatek chrzanu sprawia, że jest ostra i wyrazista.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104230
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2029
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5896
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5897
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104230
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2029
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5896
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5897
Składniki
Z łososia usuń skórę, pokrój na kawałki i drobno posiekaj lub wrzuć do malaksera. Szalotkę posiekaj i dodaj do ryby. Następnie dodaj twaróg, jogurt, chrzan, sól, sok z cytryny i zmiksuj wszystko na gładką pastę. W razie potrzeby dodaj więcej jogurtu.
osiekaj na drobno szczypiorek. Dodaj twaróg i szczypiorek do łososia i wymieszaj delikatnie.
Z chleba wykrój foremką kółeczka. Pieczywo możesz także pociąć w małe trójkąty. Dekoruj każdy kawałek chleba pastą. Na sam koniec przyozdób kanapeczki koperkiem.