Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7869
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3107
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7869
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3107
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Składniki
namoczyć fasolkę ( przez dobę) w wodzie. do garnka dać kapustę i pokrojone w kostkę mięso, dodać kminek ziele angielskie liście laurowe i kostki rosołowe , podlać wodą i gotować na wolnym ogniu do miekkości mięsa. w osobnym naczyniu ugotować fasolkę w wodzie z odrobiną soli do miekkości. ziemniaki ugotować i podusić , do garnka z kapustą dodać odcedzoną fasolkę , duszone ziemniaki, gotować razem ok 10 minut. pokroić cebulkę usmarzyć na margarynie na złoty kolor dodać do tego mąkę i zrobić zasmażkę, wsypać do kapusty i zagotować przyprawić magą i pieprzem . kapusty nie odcedzać w czasie gotowania, bo dodaje sie fasolkę i nie jest kwaśna..