Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne danie na przekąskę. Polecam ten przepis.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 971
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2853
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 956
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1709
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14646
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 971
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2853
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 956
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1709
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14646
Składniki
Wykonanie: Marchew z cebulą obrać, umyć i drobno posiekać, następnie przysmażyć na maśle. Dodać koncentrat, wlać rosół i dusić około 15 minut z przyprawami do smaku. Tuńczyka odsączyć, włożyć do sosu razem z pokrojonymi pieczarkami. Kaszę ugotować w wodzie z mlekiem wg opisu na opakowaniu z dodatkiem soli do smaku. Ugotowaną kaszę wyłożyć na półmisek i polać sosem z tuńczyka.