Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne danie na przekąskę. Polecam ten przepis.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3805
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1317
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3805
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1317
Składniki
Wykonanie: Marchew z cebulą obrać, umyć i drobno posiekać, następnie przysmażyć na maśle. Dodać koncentrat, wlać rosół i dusić około 15 minut z przyprawami do smaku. Tuńczyka odsączyć, włożyć do sosu razem z pokrojonymi pieczarkami. Kaszę ugotować w wodzie z mlekiem wg opisu na opakowaniu z dodatkiem soli do smaku. Ugotowaną kaszę wyłożyć na półmisek i polać sosem z tuńczyka.