Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne danie na przekąskę. Polecam ten przepis.
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 97
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 130
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 228
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 97
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 130
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 228
Składniki
Wykonanie: Marchew z cebulą obrać, umyć i drobno posiekać, następnie przysmażyć na maśle. Dodać koncentrat, wlać rosół i dusić około 15 minut z przyprawami do smaku. Tuńczyka odsączyć, włożyć do sosu razem z pokrojonymi pieczarkami. Kaszę ugotować w wodzie z mlekiem wg opisu na opakowaniu z dodatkiem soli do smaku. Ugotowaną kaszę wyłożyć na półmisek i polać sosem z tuńczyka.