Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne danie na przekąskę. Polecam ten przepis.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8138
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1173
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9907
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4541
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 564
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8138
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1173
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9907
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4541
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 564
Składniki
Wykonanie: Marchew z cebulą obrać, umyć i drobno posiekać, następnie przysmażyć na maśle. Dodać koncentrat, wlać rosół i dusić około 15 minut z przyprawami do smaku. Tuńczyka odsączyć, włożyć do sosu razem z pokrojonymi pieczarkami. Kaszę ugotować w wodzie z mlekiem wg opisu na opakowaniu z dodatkiem soli do smaku. Ugotowaną kaszę wyłożyć na półmisek i polać sosem z tuńczyka.