Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa przekąska na ciepło i na zimno.
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12416
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4421
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 68
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12416
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 4421
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 68
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy, na nie wykładamy mięso, ścieramy żółty ser na tarce, ogórka kroimy cienko w plasterki, paprykę kroimy w paseczki, dodajemy kukurydzę, rozkładamy pokrojony w plasterki ser camembert.
Dodajemy ketchup i sos.
Przykrywamy drugim ciastem francuskim. Zlepiamy brzegi, nakłuwamy widelcem.
Wkładamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Pieczemy około 20-25 minut. Na złoty kolor.
Gotowe. Doskonale smakuje na ciepło i na zimno.