Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa przekąska na ciepło i na zimno.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2226
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101815
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6227
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2226
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101815
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6227
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy, na nie wykładamy mięso, ścieramy żółty ser na tarce, ogórka kroimy cienko w plasterki, paprykę kroimy w paseczki, dodajemy kukurydzę, rozkładamy pokrojony w plasterki ser camembert.
Dodajemy ketchup i sos.
Przykrywamy drugim ciastem francuskim. Zlepiamy brzegi, nakłuwamy widelcem.
Wkładamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Pieczemy około 20-25 minut. Na złoty kolor.
Gotowe. Doskonale smakuje na ciepło i na zimno.