Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa przekąska na ciepło i na zimno.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1059
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 430
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 416
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1059
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 430
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 416
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy, na nie wykładamy mięso, ścieramy żółty ser na tarce, ogórka kroimy cienko w plasterki, paprykę kroimy w paseczki, dodajemy kukurydzę, rozkładamy pokrojony w plasterki ser camembert.
Dodajemy ketchup i sos.
Przykrywamy drugim ciastem francuskim. Zlepiamy brzegi, nakłuwamy widelcem.
Wkładamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Pieczemy około 20-25 minut. Na złoty kolor.
Gotowe. Doskonale smakuje na ciepło i na zimno.