Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa przekąska na ciepło i na zimno.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8950
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10554
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8950
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10554
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy, na nie wykładamy mięso, ścieramy żółty ser na tarce, ogórka kroimy cienko w plasterki, paprykę kroimy w paseczki, dodajemy kukurydzę, rozkładamy pokrojony w plasterki ser camembert.
Dodajemy ketchup i sos.
Przykrywamy drugim ciastem francuskim. Zlepiamy brzegi, nakłuwamy widelcem.
Wkładamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Pieczemy około 20-25 minut. Na złoty kolor.
Gotowe. Doskonale smakuje na ciepło i na zimno.