Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa przekąska na ciepło i na zimno.
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 1579
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 742
Polecam bardzo smaczny i prosty w przygotowaniu sernik, tym razem z brzoskwin...
Odsłon: 2360
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 1579
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 742
Polecam bardzo smaczny i prosty w przygotowaniu sernik, tym razem z brzoskwin...
Odsłon: 2360
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy, na nie wykładamy mięso, ścieramy żółty ser na tarce, ogórka kroimy cienko w plasterki, paprykę kroimy w paseczki, dodajemy kukurydzę, rozkładamy pokrojony w plasterki ser camembert.
Dodajemy ketchup i sos.
Przykrywamy drugim ciastem francuskim. Zlepiamy brzegi, nakłuwamy widelcem.
Wkładamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Pieczemy około 20-25 minut. Na złoty kolor.
Gotowe. Doskonale smakuje na ciepło i na zimno.