Do góry

Przekąski Przepis na:

Koreczki

Koreczki

Autor:

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 492

Dodano:

Odsłon: 51737

Trochę inne koreczki, znikają ze stołu błyskawicznie...

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Szynkę posmarować cienką warstwą serka, ułożyć szczypiorek i zwinąć w rulonik (tak żeby ze szczypiorek był w środku).

  2. Rulonik szynki pokroić na kilka części (po ok. 1,2-2 cm), nadziać na wykałaczkę tak żeby było widać „ślimaczka”.

  3. Dołożyć połówkę pomidorka koktajlowego i gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

nats9511 05 kwietnia Nie ważne, czy szynka wędzona, parzona czy konserwowa; ważne by była... "prostokątna".

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 09 listopada 2011 Bardzo proste, szybkie i myślę, że smaczne. Przyda mi się, do ulubionych.5

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń