Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inne koreczki, znikają ze stołu błyskawicznie...
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 106
Sos wieprzowy ugotowany ze ścinek mięsa z obróbki szynki i schabu, doprawiony...
Odsłon: 422
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 183
Świetnie na nie nadają się, mocno wyrośnięte ogórki, z którymi nie wiadomo, c...
Odsłon: 105
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 287
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 106
Sos wieprzowy ugotowany ze ścinek mięsa z obróbki szynki i schabu, doprawiony...
Odsłon: 422
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 183
Świetnie na nie nadają się, mocno wyrośnięte ogórki, z którymi nie wiadomo, c...
Odsłon: 105
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 287
Składniki
Szynkę posmarować cienką warstwą serka, ułożyć szczypiorek i zwinąć w rulonik (tak żeby ze szczypiorek był w środku).
Rulonik szynki pokroić na kilka części (po ok. 1,2-2 cm), nadziać na wykałaczkę tak żeby było widać „ślimaczka”.
Dołożyć połówkę pomidorka koktajlowego i gotowe.