Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche paszteciki. Można podawać z czerwonym barszczem.
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 340
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 354
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 235
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 123
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 340
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 354
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 235
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 123
Składniki
Z podanych produktów zagnieść kruche ciasto. Grzyby umyć, poszatkować. Cebulę obrać, obsmażyć na tłuszczu, dodać grzyby, smażyć ok. 10 minut. Namoczyć czerstwą bułkę. Grzyby zemleć razem z odsączoną bułką. Dodać ugotowane na twardo i posiekane jajka. Nadzienie przyprawić do smaku. Wkładać w paski ciasta, piec w piekarniku 20 minut.