Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 151
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1872
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 494
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15705
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 151
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1872
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 494
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15705
Składniki
Paprykę pokroić w paseczki.Pomidory sparzyć i obrać ze skórki.Cebulę posiekać,parówki pokroić w talarki,kiełbasę pokroić w większą kostkę.
Rozgrzać olej,podsmażyć cebulę,następnie kiełbasę i parówki,potem paprykę.Na koniec dodać pokrojone w ćwiartki pomidorów.Podgrzewać leczo na średnim ogniu 10-15 minut.Przed zdjęciem z ognia przyprawić czosnkiem i solą,papryką w proszku.
Posypać natką pietruszki .Podawać z ryżem,drobnymi kluseczkami lub pieczywem.