Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1054
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4704
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1357
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1054
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4704
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1357
Składniki
Paprykę pokroić w paseczki.Pomidory sparzyć i obrać ze skórki.Cebulę posiekać,parówki pokroić w talarki,kiełbasę pokroić w większą kostkę.
Rozgrzać olej,podsmażyć cebulę,następnie kiełbasę i parówki,potem paprykę.Na koniec dodać pokrojone w ćwiartki pomidorów.Podgrzewać leczo na średnim ogniu 10-15 minut.Przed zdjęciem z ognia przyprawić czosnkiem i solą,papryką w proszku.
Posypać natką pietruszki .Podawać z ryżem,drobnymi kluseczkami lub pieczywem.