Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1334
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5858
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18524
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1334
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5858
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18524
Składniki
Paprykę pokroić w paseczki.Pomidory sparzyć i obrać ze skórki.Cebulę posiekać,parówki pokroić w talarki,kiełbasę pokroić w większą kostkę.
Rozgrzać olej,podsmażyć cebulę,następnie kiełbasę i parówki,potem paprykę.Na koniec dodać pokrojone w ćwiartki pomidorów.Podgrzewać leczo na średnim ogniu 10-15 minut.Przed zdjęciem z ognia przyprawić czosnkiem i solą,papryką w proszku.
Posypać natką pietruszki .Podawać z ryżem,drobnymi kluseczkami lub pieczywem.