Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 666
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 364
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3217
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4069
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 847
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 666
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 364
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3217
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4069
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 847
Składniki
Paprykę pokroić w paseczki.Pomidory sparzyć i obrać ze skórki.Cebulę posiekać,parówki pokroić w talarki,kiełbasę pokroić w większą kostkę.
Rozgrzać olej,podsmażyć cebulę,następnie kiełbasę i parówki,potem paprykę.Na koniec dodać pokrojone w ćwiartki pomidorów.Podgrzewać leczo na średnim ogniu 10-15 minut.Przed zdjęciem z ognia przyprawić czosnkiem i solą,papryką w proszku.
Posypać natką pietruszki .Podawać z ryżem,drobnymi kluseczkami lub pieczywem.