Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne aromatyczne pyszne
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 204
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2529
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 204
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 224
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 204
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2529
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 204
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 224
Składniki
Uzywalam swiezych malzy tak wiec najpierw je oczyscilam i moczylam w morskiej slonej wodzie przez noc. Nastepnie oplukalam je i gotowalam juz w normalnej wodzie przez 5 minut. W osobnym rondlu rozpuscilam maslo zeszklilam na nim cebule dodalam czosnek smazylam przez 3 minuty i dolalam wina. Na koniec gotowania dolalam smietanke i przyprawilam sola i pieprzem jesli ktos ma ochote i lubi moze dodac troche swiezej natki pietruszki. Malze nalezy odcedzic na durslaku i dodac do sosu, wymieszac i podawac najlepiej z chrupkim pieczywem. Smacznego !!!