Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest aromatyczne, zdrowe i świetnie pasuje do mięs
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
marchew potrzeć, dodać rozgnieciony czosnek, dodać pokrojoną cebulkę. Można ją przed tym sparzyć, tj. przelac wrzątkiem. Dodać sól, sproszkowana paprykę i wszystko wymieszać. Rozpuścić masło i polać nim przygotowana marchew, wymieszać i odstawić do wystygnięcia. Podawać jako surówka. Smacznego