Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś kolejny przepisy na śledzie, przepis bardzo prosty i szybki ale smaczny. Śledzie tak przygotowane smakują wybornie , są lekko kwaśne, ich smak kusi na więcej.
nóż, miska, deska, salaterka,
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 118
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2644
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 165
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 118
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2644
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 165
Składniki
Śledzie wymocz w mleku około 40 minut, pokrój na większe kawałki, cebule pokrój w kostkę, włóż do naczynia dodaj majeranek, liście laurowe pokruszone w dłoniach, kilka kulek ziela angielskiego i pieprzu kolorowego, szczypta tymianku. Wymieszaj, wlej olej wymieszany z winnym octem. Zostawić na 2 dni w lodówce. Przełóż do salaterki, udekoruj marchewką i listkami bazylii. Smacznego.