Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś kolejny przepisy na śledzie, przepis bardzo prosty i szybki ale smaczny. Śledzie tak przygotowane smakują wybornie , są lekko kwaśne, ich smak kusi na więcej.
nóż, miska, deska, salaterka,
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 131
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31301
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 416
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 131
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31301
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 416
Składniki
Śledzie wymocz w mleku około 40 minut, pokrój na większe kawałki, cebule pokrój w kostkę, włóż do naczynia dodaj majeranek, liście laurowe pokruszone w dłoniach, kilka kulek ziela angielskiego i pieprzu kolorowego, szczypta tymianku. Wymieszaj, wlej olej wymieszany z winnym octem. Zostawić na 2 dni w lodówce. Przełóż do salaterki, udekoruj marchewką i listkami bazylii. Smacznego.