Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2715
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1243
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 706
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 58
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2715
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1243
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 706
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 58
Składniki
chleb namoczyć w ciepłej wodzie , odcisnąć porządnie , dodać do mięsa. Do tego dołożyć papryki , celbulę (pokrojone w drobną kosteczkę), wcisnąć czosnek , dodać posiekaną natkę i ser , doprawić i wbić jaja. Całość wyrobić na jednolitą masę. Formować kotleciki mielone (rozmiar dowolny) , każdy obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju obustronnie. Smacznego.