Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11885
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16200
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5157
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11885
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16200
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5157
Składniki
Mąki wymieszać. Wlać powoli wodę. Wsypać przyprawy (Ja dałam chilli, vegetę.....ale można inne). Zarobić ciasto i cienko (1 mm) rozwałkować. Pokroić na trójkąty. Rozgrzać patelnię. Wrzucać po kawałku ciasta i smażyć na sucho ( bez dodatku tłuszczu) aż się zrumienią z obu stron.