Przekąski Przepis na:
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Nie podaje ilości na naleśniki i na farsz ponieważ robię na oko. Najpierw należy usmażyć naleśniki, następnie robimy farsz z sera białego, żółtka, cukru i trochę kokosu zagnieść widelcem dobrze. Zawinąć naleśniki z farszem tak jak krokiety, następnie obtoczyć w roztrzepanym jajku następnie w kokosie usmażyć na złoty kolor.
Podawać na sucho lub polane koktajlem jagodowym lub truskawkowym, albo polane bitą śmietaną i posypane jagodami lub pokrojonymi truskawkami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (11)

aneta0404 17 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
Super przepis na nalesniki.0 Kto głosował? | Odpowiedz

andzia7 17 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
czad0 Kto głosował? | Odpowiedz

mika_mouse 14 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
mniaaaaamm mniaaaam :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

wioleta333 12 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
bajecznie , smacznie .......0 Kto głosował? | Odpowiedz

irma 11 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
Lubie takie dania.0 Kto głosował? | Odpowiedz

nowalijka 11 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
margo21margo21
2010-07-11 17:44
A czy trzeba je zapiekać? fajny przepis.
Po obtoczeniu w jajku i kokosie podsmażam na patelni na oleju,
następnie polewam koktajlem i gotowe.
SMACZNEGO!
0 Kto głosował? | Odpowiedz

wiola1100 11 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
super pomysł z tą panierką kokosową,napewno spróbuje0 Kto głosował? | Odpowiedz

kuchcik 11 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
super przepis.:)Gdy patrze na zdjęcie to aż mi ślinka cieknie ;D
0 Kto głosował? | Odpowiedz

biancorossa 11 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
Tak,ten pomysł mi się podoba0 Kto głosował? | Odpowiedz

margo21 11 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
A czy trzeba je zapiekać? fajny przepis.0 Kto głosował? | Odpowiedz