Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 733
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1021
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2046
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 733
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1021
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2046
Składniki
Jajka(żółtka i białka razem) ubić mikserem Przyprawić solą i pieprzem.
Seler zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Drobno pokroić cebulę. Pieczarki pokroić na talarki.
Wszystkie składniki dodać do jajek. Delikatnie wymieszać.
Wlać na rozgrzaną patelnię. Smażyć z jednej i drugiej strony na małym ogniu. Po wyłożeniu można posypać startym serem.