Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie pachnące pełnią lata ......może odpędzi nieuchronnie nadchodzącą jesień
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7966
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 338
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3331
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 612
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7966
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 338
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3331
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 612
Składniki
Kuczaka i cebulę pokrojone w drobną kostkę i doprawione obsmażyć na łoto na maśle . Po koniec smażenia dodać koncentrat pomodorowy i smażyć mieszając jeszcze 2-3 min na dyżym ogniu.
Pomidory (bez gniazd z pestkami) pokroić w drobną kostkę, oliwki pokroić w plastry.
Wszystkie składniki wymieszać ( jajo wbic surowe) , ewentualnie doprawić. Farsz gotowy.
Wydrążone połówki papryk nadziewamy farszem , posypujemy serem zółtym . Danie pieczemy w piekarniku ok15-20 min temp.200 st.
Pyszne danie na pożegnanie wakacji, głowa do góry - następne już za 10 miesięcy :)