Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik podany w innej odsłonie.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 106
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31261
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 408
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 106
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31261
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 408
Składniki
Wykonanie: Matiasy namoczyć dzień wcześniej, następnie odsączyć. Jajka ugotować na twardo, obrać razem z jabłkiem i zmielić razem ze śledziami, wędliną, cebulą i natką pietruszki. Następnie wymieszać ze śmietaną. Ziemniaki przekroić na połówki, posmarować masłem i masą śledziową, podawać z pieczywem jako przekąskę lub przystawkę. SMACZNEGO.