Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybką pastę z białej fasoli do kanapek i nie tylko.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 293
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 165
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2919
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2804
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 293
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 165
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2919
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2804
Składniki
1. Na średnio rozgrzany olej wrzucić pokrojone czosnek i cebulę. Chwilę podsmażyć, po czym wrzucić fasolę razem ze wszystkimi przyprawami. 2.Całość podsmażyć parę minut często mieszając, by nie doprowadzić do przypalenia. Na koniec smażenia dodać drobno posiekaną natkę pietruszki. 3. Nastepnie przełożyć fasolę do wyższego naczynia i dokładnie zblendować blenderem ręcznym razem z trzema łyżeczkami oleju rzepakowego.