Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybką pastę z białej fasoli do kanapek i nie tylko.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 642
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1343
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458225
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1595
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2353
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 642
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1343
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458225
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1595
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2353
Składniki
1. Na średnio rozgrzany olej wrzucić pokrojone czosnek i cebulę. Chwilę podsmażyć, po czym wrzucić fasolę razem ze wszystkimi przyprawami. 2.Całość podsmażyć parę minut często mieszając, by nie doprowadzić do przypalenia. Na koniec smażenia dodać drobno posiekaną natkę pietruszki. 3. Nastepnie przełożyć fasolę do wyższego naczynia i dokładnie zblendować blenderem ręcznym razem z trzema łyżeczkami oleju rzepakowego.