Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1147
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101576
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6057
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1147
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101576
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6057
Składniki
Wykonanie: Kaszę kuskus zaparzyć według opisu na opakowaniu. W międzyczasie rozgrzać olej, zeszklić posiekaną cebulę, pieczarki, startą marchewkę i przyprawami do smaku. Dusić około 10 minut na małym ogniu. Patisony dokładnie oczyścić, ściąć czapki, wydrążyć miąższ i oprószyć solą. Gotową kaszę kuskus wymieszać z przygotowanym farszem, jajkiem, serem. Nadziewać przygotowane patisony. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, piec w temperaturze 200 stopni około 40 minut. Podawać z gęstą kwaśną śmietaną.