Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7611
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2690
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7611
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2690
Składniki
Wykonanie: Kaszę kuskus zaparzyć według opisu na opakowaniu. W międzyczasie rozgrzać olej, zeszklić posiekaną cebulę, pieczarki, startą marchewkę i przyprawami do smaku. Dusić około 10 minut na małym ogniu. Patisony dokładnie oczyścić, ściąć czapki, wydrążyć miąższ i oprószyć solą. Gotową kaszę kuskus wymieszać z przygotowanym farszem, jajkiem, serem. Nadziewać przygotowane patisony. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, piec w temperaturze 200 stopni około 40 minut. Podawać z gęstą kwaśną śmietaną.