Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczony camembert

Pieczony camembert

Autor:

Przepisów i artykułów: 262 Ocena: 1269

Dodano:

Odsłon: 2542

Camembert na ciepło z konfiturą malinową i żurawiną.

Składniki

  • Camembert 2 szt. po około 120 g
  • Konfitura z żurawiny
  • Konfitura z malin
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pieczony camembert

Przygotowanie

  1. Piekarnik rozgrzać do temperatury około 180 stopni Celsjusza

  2. Sery odpakować i każdy osobno zawinąć w papier do pieczenia o wymiarach około 25 x 25 cm.

  3. Sery umieścić w piekarniku na ruszcie i piec przez około 10 minut. Gotowe powinny mieć płynną konsystencję.

  4. Przekąskę najlepiej podawać ze świeżą bagietką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń