Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert na ciepło z konfiturą malinową i żurawiną.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11157
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1194
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11719
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1250
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11157
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1194
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11719
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1250
Składniki
Piekarnik rozgrzać do temperatury około 180 stopni Celsjusza
Sery odpakować i każdy osobno zawinąć w papier do pieczenia o wymiarach około 25 x 25 cm.
Sery umieścić w piekarniku na ruszcie i piec przez około 10 minut. Gotowe powinny mieć płynną konsystencję.
Przekąskę najlepiej podawać ze świeżą bagietką.