Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert na ciepło z konfiturą malinową i żurawiną.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25689
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2673
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1306
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25689
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2673
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1306
Składniki
Piekarnik rozgrzać do temperatury około 180 stopni Celsjusza
Sery odpakować i każdy osobno zawinąć w papier do pieczenia o wymiarach około 25 x 25 cm.
Sery umieścić w piekarniku na ruszcie i piec przez około 10 minut. Gotowe powinny mieć płynną konsystencję.
Przekąskę najlepiej podawać ze świeżą bagietką.