Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert na ciepło z konfiturą malinową i żurawiną.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2051
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3218
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1271
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2029
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2051
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3218
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1271
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2029
Składniki
Piekarnik rozgrzać do temperatury około 180 stopni Celsjusza
Sery odpakować i każdy osobno zawinąć w papier do pieczenia o wymiarach około 25 x 25 cm.
Sery umieścić w piekarniku na ruszcie i piec przez około 10 minut. Gotowe powinny mieć płynną konsystencję.
Przekąskę najlepiej podawać ze świeżą bagietką.