Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert na ciepło z konfiturą malinową i żurawiną.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424771
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10627
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336922
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4720
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424771
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10627
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336922
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4720
Składniki
Piekarnik rozgrzać do temperatury około 180 stopni Celsjusza
Sery odpakować i każdy osobno zawinąć w papier do pieczenia o wymiarach około 25 x 25 cm.
Sery umieścić w piekarniku na ruszcie i piec przez około 10 minut. Gotowe powinny mieć płynną konsystencję.
Przekąskę najlepiej podawać ze świeżą bagietką.