Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert na ciepło z konfiturą malinową i żurawiną.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117429
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8126
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3041
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1779
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1384
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117429
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8126
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3041
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1779
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1384
Składniki
Piekarnik rozgrzać do temperatury około 180 stopni Celsjusza
Sery odpakować i każdy osobno zawinąć w papier do pieczenia o wymiarach około 25 x 25 cm.
Sery umieścić w piekarniku na ruszcie i piec przez około 10 minut. Gotowe powinny mieć płynną konsystencję.
Przekąskę najlepiej podawać ze świeżą bagietką.