Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowa przekąska na ciepło jak i na zimno, smakuje wybornie.
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 922
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 234
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 130
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2658
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 922
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 234
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 130
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2658
Składniki
Wykonanie panierki:
Wszystkie składniki na panierkę zmiksować i na chwilę odłożyć w chłodne miejsce.
Wykonanie:
Mięso dokładnie obrać z błonek, opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym i pociąć na kawałki według uznania, ale nie zbyt duże kawałki. Gotowe mięso wrzucić do przygotowanej panierki i znowu odłożyć w chłodne miejsce na 15 min. W między czasie płatki kukurydziane zmiksować. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia, kłaść panierowane w płatkach kukurydzianych kawałki mięsa, skropić delikatnie olejem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 15-20 minut. SMACZNEGO.