Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowa przekąska na ciepło jak i na zimno, smakuje wybornie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7954
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 329
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3302
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 608
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7954
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 329
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3302
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 608
Składniki
Wykonanie panierki:
Wszystkie składniki na panierkę zmiksować i na chwilę odłożyć w chłodne miejsce.
Wykonanie:
Mięso dokładnie obrać z błonek, opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym i pociąć na kawałki według uznania, ale nie zbyt duże kawałki. Gotowe mięso wrzucić do przygotowanej panierki i znowu odłożyć w chłodne miejsce na 15 min. W między czasie płatki kukurydziane zmiksować. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia, kłaść panierowane w płatkach kukurydzianych kawałki mięsa, skropić delikatnie olejem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 15-20 minut. SMACZNEGO.