Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy lubi pizzę swojską bo wiemy co w niej jest.
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Do miski wsypujemy mąkę dodajemy wodę, sól oraz oliwę. Do szklanki wrzucamy drożdże ze szczyptą cukru zalewamy letnia wodą. Odstawiamy aż rozczyn wyrośnie .Następnie dodajemy do pozostałych składników. Wyrobione ciasto odstawiamy do wyrośnięcia. Pieczarki podsmażamy doprawiamy do smaku. Sosem pomidorowym smarujemy ciasto kładziemy pieczarki .szynkę (można dodać plastry bekonu) posypujemy serem plastry sera camembert.(ja posiadam piec do pizzy) dodajemy zioła i pieczemy góra dół 200 stopni