Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy lubi pizzę swojską bo wiemy co w niej jest.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30896
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4205
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1128
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30896
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4205
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1128
Składniki
Do miski wsypujemy mąkę dodajemy wodę, sól oraz oliwę. Do szklanki wrzucamy drożdże ze szczyptą cukru zalewamy letnia wodą. Odstawiamy aż rozczyn wyrośnie .Następnie dodajemy do pozostałych składników. Wyrobione ciasto odstawiamy do wyrośnięcia. Pieczarki podsmażamy doprawiamy do smaku. Sosem pomidorowym smarujemy ciasto kładziemy pieczarki .szynkę (można dodać plastry bekonu) posypujemy serem plastry sera camembert.(ja posiadam piec do pizzy) dodajemy zioła i pieczemy góra dół 200 stopni