Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy lubi pizzę swojską bo wiemy co w niej jest.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2036
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1710
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2036
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1710
Składniki
Do miski wsypujemy mąkę dodajemy wodę, sól oraz oliwę. Do szklanki wrzucamy drożdże ze szczyptą cukru zalewamy letnia wodą. Odstawiamy aż rozczyn wyrośnie .Następnie dodajemy do pozostałych składników. Wyrobione ciasto odstawiamy do wyrośnięcia. Pieczarki podsmażamy doprawiamy do smaku. Sosem pomidorowym smarujemy ciasto kładziemy pieczarki .szynkę (można dodać plastry bekonu) posypujemy serem plastry sera camembert.(ja posiadam piec do pizzy) dodajemy zioła i pieczemy góra dół 200 stopni