Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie placki to idealna przekąska nie tylko dla najmłodszych. Polecam ;)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5029
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13571
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7647
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5029
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13571
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5881
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7647
Składniki
Serek cukier, miód i jaja dokładnie zmiksować. Następnie dodać mąkę i sodę, za pomocą miksera wszystkie składniki szybko i dokładnie ze sobą połączyć.
Ciasto kłaść łyżką na rozgrzany olej, pamiętając, by zostawić nieco odstępu między nimi, by wyrastają w czasie smażenia.
Przed podaniem odsączyć na papierze z nadmiaru tłuszczu i podawać z ulubioną konfiturą posypane cukrem pudrem. Smacznego!