Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia i marchew tworzą doskonały duet... :-) * Zaletą tych placuszków jest to, że możesz dodać do nich, co tylko chcesz np. czosnek, paprykę pokrojoną w drobną kostkę lub chilli, natkę pietruszki lub kukurydzę z puszki. Możesz też podać je w towarzystwie jogurtu naturalnego i mięty.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15537
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4663
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 344
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2825
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15537
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4663
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 344
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2825
Składniki
1. Cukinię i marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach. 2. Dodaj cebulę i pozostałe składniki. Wymieszaj. 3. Na patelni rozgrzej olej rzepakowy. 4. Smaż placuszki na rumiano. 5. Smacznego :-)