Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia i marchew tworzą doskonały duet... :-) * Zaletą tych placuszków jest to, że możesz dodać do nich, co tylko chcesz np. czosnek, paprykę pokrojoną w drobną kostkę lub chilli, natkę pietruszki lub kukurydzę z puszki. Możesz też podać je w towarzystwie jogurtu naturalnego i mięty.
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 14
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2111
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 190
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1175
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1197
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 14
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2111
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 190
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1175
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1197
Składniki
1. Cukinię i marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach. 2. Dodaj cebulę i pozostałe składniki. Wymieszaj. 3. Na patelni rozgrzej olej rzepakowy. 4. Smaż placuszki na rumiano. 5. Smacznego :-)