Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa. Kto z nas nie jadł racuchów można je robić z sezonowych owoców. Ja wybrał jagody i śliwki.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 126
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1205
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 126
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1205
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13300
Składniki
Drożdże mieszamy z cukrem aż się rozpuszcza..Dodać pozostałe składniki i wymieszać dokładnie, odstawić ciasto do wyrośnięcia na 40 minut. Na patelni rozgrzewamy olej wykładamy ciasto I smażymy aż się zrumienia z obu stron. Wykładamy na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym. Gdy wystygną posypujemy cukrem pudrem. SMACZNEGO.