Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie danie możemy zrobić bardzo szybciutko, idealne dla niespodziewanych gości lub na różne uroczystości.
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 132
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20724
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 27286
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1080
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4413
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 132
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20724
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 27286
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1080
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4413
Składniki
1. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, paprykę oraz ogórki, doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Kukurydze odlewamy z zalewy i łączymy z warzywami. 4. Na koniec dodajemy przecier, tabasco, chili i zaprawkę z mąki ziemniaczanej rozrobionej w małej ilości wody. 5. W sos warzywny łączymy z pokrojonymi kiełbaskami i chwilę prużymy. 6. Danie gotowe. 7. Smacznego.