Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie danie możemy zrobić bardzo szybciutko, idealne dla niespodziewanych gości lub na różne uroczystości.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1008
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2180
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4195
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1008
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2180
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4195
Składniki
1. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, paprykę oraz ogórki, doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Kukurydze odlewamy z zalewy i łączymy z warzywami. 4. Na koniec dodajemy przecier, tabasco, chili i zaprawkę z mąki ziemniaczanej rozrobionej w małej ilości wody. 5. W sos warzywny łączymy z pokrojonymi kiełbaskami i chwilę prużymy. 6. Danie gotowe. 7. Smacznego.