Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale wygląda, a smakuje jeszcze lepiej.
Jeśli szukasz zarówno pysznej, jak i zdrowej alternatywy dla słodkich przekąs...
Odsłon: 172
To proste i szybkie do przygotowania ciasteczka, które zasmakują każdemu.
Odsłon: 77
Grzyby można suszyć na różne sposoby. Każdy dobry. Może to być nawlekanie na...
Odsłon: 86
Propozycja na dodatek obiadowy. Trochę nie-tradycyjna. Warto spróbować. Bardz...
Odsłon: 75
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 107
Jeśli szukasz zarówno pysznej, jak i zdrowej alternatywy dla słodkich przekąs...
Odsłon: 172
To proste i szybkie do przygotowania ciasteczka, które zasmakują każdemu.
Odsłon: 77
Grzyby można suszyć na różne sposoby. Każdy dobry. Może to być nawlekanie na...
Odsłon: 86
Propozycja na dodatek obiadowy. Trochę nie-tradycyjna. Warto spróbować. Bardz...
Odsłon: 75
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 107
Składniki
Pierożki wrzuć na posolony wrzątek, ugotuj wg przepisu na opakowaniu. Odcedź, przelej zimną wodą. 2. Przygotuj dip: posiekaną cebulę zeszklij na rozgrzanym maśle. Wlej śmietanę i bulion. Zgrzej, dodaj pokrojoną w drobną kosteczkę paprykę. przypraw solą, pieprzem, cukrem i mieloną papryką. Duś około 5 minut. Następnie całość zmiksuj na gładki krem. Mąkę ziemniaczaną rozprowadź w niewielkiej ilości zimnej wody. Wlej do sosu i mieszaj podgrzewając, aż zgęstnieje. Przelej do miseczki, przestudź. 3. Ciepłe ravioli przełóż na ogrzany talerz, skrop oliwą, oprósz oregano. Podaj z dipem paprykowym.