Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale wygląda, a smakuje jeszcze lepiej.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 32622
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9697
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2180
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4177
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 914
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 32622
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9697
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2180
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4177
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 914
Składniki
Pierożki wrzuć na posolony wrzątek, ugotuj wg przepisu na opakowaniu. Odcedź, przelej zimną wodą. 2. Przygotuj dip: posiekaną cebulę zeszklij na rozgrzanym maśle. Wlej śmietanę i bulion. Zgrzej, dodaj pokrojoną w drobną kosteczkę paprykę. przypraw solą, pieprzem, cukrem i mieloną papryką. Duś około 5 minut. Następnie całość zmiksuj na gładki krem. Mąkę ziemniaczaną rozprowadź w niewielkiej ilości zimnej wody. Wlej do sosu i mieszaj podgrzewając, aż zgęstnieje. Przelej do miseczki, przestudź. 3. Ciepłe ravioli przełóż na ogrzany talerz, skrop oliwą, oprósz oregano. Podaj z dipem paprykowym.