Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale wygląda, a smakuje jeszcze lepiej.
Bardzo smaczny i prosty do zrobienia domowy pasztet świąteczny z kilku rodzaj...
Odsłon: 696
Orzechowe ciasteczka z trzech składników, gotowe w pół godziny. Prościej się...
Odsłon: 228
Makowiec na kruchym cieście z kratką to pyszne i tradycyjnie ciasto idealne n...
Odsłon: 1760
Bardzo smaczny i prosty do zrobienia domowy pasztet świąteczny z kilku rodzaj...
Odsłon: 696
Orzechowe ciasteczka z trzech składników, gotowe w pół godziny. Prościej się...
Odsłon: 228
Makowiec na kruchym cieście z kratką to pyszne i tradycyjnie ciasto idealne n...
Odsłon: 1760
Składniki
Pierożki wrzuć na posolony wrzątek, ugotuj wg przepisu na opakowaniu. Odcedź, przelej zimną wodą. 2. Przygotuj dip: posiekaną cebulę zeszklij na rozgrzanym maśle. Wlej śmietanę i bulion. Zgrzej, dodaj pokrojoną w drobną kosteczkę paprykę. przypraw solą, pieprzem, cukrem i mieloną papryką. Duś około 5 minut. Następnie całość zmiksuj na gładki krem. Mąkę ziemniaczaną rozprowadź w niewielkiej ilości zimnej wody. Wlej do sosu i mieszaj podgrzewając, aż zgęstnieje. Przelej do miseczki, przestudź. 3. Ciepłe ravioli przełóż na ogrzany talerz, skrop oliwą, oprósz oregano. Podaj z dipem paprykowym.