Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34099
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34099
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Składniki
ser zetrzeć na grubym tarku, dodać majonez jajka wymieszać wylać na formę wysmarowaną tłuszczem i wyłożoną papierem, papier też trzeba natłuścić z wierzchu, piec przez 30 min, gdy ostygnie wyłożyć i odczepić papier, farsz: usmarzyć cebule na margarynie dodać pieczarki pokrojone i smarzyć aż woda zniknie . zimne zemleć połączyć z mięsem mielonym i doprawić, dokładnie wymieszać wyłożyć na upieczony placek serowy i zawinąć w roladę na foli aluminiowej, wierzch posypać wegetą i owinąć folią i piec 30 minut