Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka na karnawałowe party.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5106
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5106
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 187
Składniki
Ogórka i paprykę pokroić w drobną kosteczkę, zioła posiekać, wymieszać z twarożkiem, doprawić skórką otartą z cytryny, pieprzem i gałką muszkatałową do smaku.
Gotową masę rozsmarować na płacie łososia, zwinąć w rulon. Pokroić ostrym nożem na mniejsze porcję. Ułożyć na talerzu. Na koniec można całość skropić sokiem z cytryny i posypać świeżo mielonym pieprzem.