Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka na karnawałowe party.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 345
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 345
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Składniki
Ogórka i paprykę pokroić w drobną kosteczkę, zioła posiekać, wymieszać z twarożkiem, doprawić skórką otartą z cytryny, pieprzem i gałką muszkatałową do smaku.
Gotową masę rozsmarować na płacie łososia, zwinąć w rulon. Pokroić ostrym nożem na mniejsze porcję. Ułożyć na talerzu. Na koniec można całość skropić sokiem z cytryny i posypać świeżo mielonym pieprzem.