Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna ryba na wigilijny stół:)
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 231
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 975
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4054
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 231
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 975
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4054
Składniki
Rybę rozmrozić, posypać vegetą i usmazyć w cieście naleśnikowym (mąka, woda, jajko), tylko ciasto musi być gęste.
Cebulę pokroić w kostkę, paprykę i ogórki w paski- te składniki są na sałatkę do ryby. 3.Następnie robimy zalewę: wszystkie składniki zagotować, doprawić solą i cukrem. 4.Jeżeli mamy już wszystko przygotowane, to w głebszym naczyniu układamy rybę, na to sałatkę i gorącą zalewę.