Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna ryba na wigilijny stół:)
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5353
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8614
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17547
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 666
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5353
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8614
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17547
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 666
Składniki
Rybę rozmrozić, posypać vegetą i usmazyć w cieście naleśnikowym (mąka, woda, jajko), tylko ciasto musi być gęste.
Cebulę pokroić w kostkę, paprykę i ogórki w paski- te składniki są na sałatkę do ryby. 3.Następnie robimy zalewę: wszystkie składniki zagotować, doprawić solą i cukrem. 4.Jeżeli mamy już wszystko przygotowane, to w głebszym naczyniu układamy rybę, na to sałatkę i gorącą zalewę.