Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna ryba na wigilijny stół:)
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35857
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1250
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1774
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35857
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1250
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1774
        
        
                Składniki
Rybę rozmrozić, posypać vegetą i usmazyć w cieście naleśnikowym (mąka, woda, jajko), tylko ciasto musi być gęste.
Cebulę pokroić w kostkę, paprykę i ogórki w paski- te składniki są na sałatkę do ryby. 3.Następnie robimy zalewę: wszystkie składniki zagotować, doprawić solą i cukrem. 4.Jeżeli mamy już wszystko przygotowane, to w głebszym naczyniu układamy rybę, na to sałatkę i gorącą zalewę.