Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 514
Dodano: 22.12.2009
Odsłon: 32204
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Rybę rozmrozić, posypać vegetą i usmazyć w cieście naleśnikowym (mąka, woda, jajko), tylko ciasto musi być gęste.
Cebulę pokroić w kostkę, paprykę i ogórki w paski- te składniki są na sałatkę do ryby. 3.Następnie robimy zalewę: wszystkie składniki zagotować, doprawić solą i cukrem.
4.Jeżeli mamy już wszystko przygotowane, to w głebszym naczyniu układamy rybę, na to sałatkę i gorącą zalewę.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

paskudna2206 03 października 2013Zgłoś do usunięcia
Tak:))) rewelacja:)))też gości na moim stole:)))4 Kto głosował? | Odpowiedz

kuchniahanny 22 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
polecam, pycha, też to robie...3 Kto głosował? | Odpowiedz