Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 90
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 90
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
Filety włożyłam do miski, zalałam zimną woda i wstawiłam na noc do lodówki- polecam mniej słone. Następnego dnia pokroiłam je , przełożyłam cebulą i posypałam pieprzem. Parę godzin w oleju zrobi śledziom bardzo dobrze- będą pełniejsze w smaku i bardzo delikatne. Zrobiłam sos musztardowo śmietanowy- wymieszałam musztardę, śmietanę i majonez i dodałam sporo pieprzu i posiekany koperek.
Smacznego :)