Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 179
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 179
Składniki
Filety włożyłam do miski, zalałam zimną woda i wstawiłam na noc do lodówki- polecam mniej słone. Następnego dnia pokroiłam je , przełożyłam cebulą i posypałam pieprzem. Parę godzin w oleju zrobi śledziom bardzo dobrze- będą pełniejsze w smaku i bardzo delikatne. Zrobiłam sos musztardowo śmietanowy- wymieszałam musztardę, śmietanę i majonez i dodałam sporo pieprzu i posiekany koperek.
Smacznego :)