Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne śledzie z pomidorowym nadzieniem zanurzone w oleju rzepakowym.
Koncentrat, musztardę i chili w płatkach razem mieszamy. Mieszanką smarujemy płaty śledziowe, zwijamy w rulony, spinamy wykałaczką. Układamy ciasno w słoiku, posypujemy przyprawami (ziele, liść, pieprz kolorowy). Zalewamy olejem rzepakowym, olej powinien poryć śledzie. Odstawiamy w chłodne miejsce na 2-3 dni.
Przed podaniem śledzie można posypać ulubioną zieleniną np. szczypiorkiem lub pietruszką.
Śledzie można przechowywać do 2 tygodni lodówce.
Przepis dnia
Najlepsze śledzie jakie jadłam. Danie polecam osobom, które lubią słodko-kwaś...
Odsłon: 5332
Mocno czekoladowe muffiny, które zrobić bez użycia miksera !
Odsłon: 264
Witam serdecznie i zapraszam na paprykę faszerowaną ryżem i mięsem mielonym,...
Odsłon: 42
Makaron tagliatelle w kremowym sosie śmietanowym z krewetkami i szpinakiem je...
Odsłon: 36
Sezon na rabarbar w pełni proponuje pyszne kruche ciasto z rabarbarem pianką...
Odsłon: 135
Bajeczne ciasto z dodatkiem jagód, na pewno zasmakuje całej rodzinie, szybkie...
Odsłon: 502
Placki z młodych ziemniaków, perfekcyjne połączenie smaków, które tworzy dani...
Odsłon: 520
Mocno czekoladowe muffiny, które zrobić bez użycia miksera !
Odsłon: 264
Witam serdecznie i zapraszam na paprykę faszerowaną ryżem i mięsem mielonym,...
Odsłon: 42
Makaron tagliatelle w kremowym sosie śmietanowym z krewetkami i szpinakiem je...
Odsłon: 36
Sezon na rabarbar w pełni proponuje pyszne kruche ciasto z rabarbarem pianką...
Odsłon: 135
Bajeczne ciasto z dodatkiem jagód, na pewno zasmakuje całej rodzinie, szybkie...
Odsłon: 502
Placki z młodych ziemniaków, perfekcyjne połączenie smaków, które tworzy dani...
Odsłon: 520
Składniki
Koncentrat, musztardę i chili w płatkach razem mieszamy. Mieszanką smarujemy płaty śledziowe, zwijamy w rulony, spinamy wykałaczką. Układamy ciasno w słoiku, posypujemy przyprawami (ziele, liść, pieprz kolorowy). Zalewamy olejem rzepakowym, olej powinien poryć śledzie. Odstawiamy w chłodne miejsce na 2-3 dni. Przed podaniem śledzie można posypać ulubioną zieleniną np. szczypiorkiem lub pietruszką. Śledzie można przechowywać do 2 tygodni lodówce.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Opiekane talarki z młodych ziemniaków
Przekąski
Roladki z twarożkiem. Super na śniadania i imprezy.
Przekąski
Grillowana cukinia z papryką
Przekąski
Mozzarella z pomidorami
Opiekane talarki z młodych ziemniaków
Opiekane talarki z młodych ziemniaków. Przekąska idealna na tą porę kiedy mam...
Odsłon: 163
Roladki z twarożkiem. Super na śniadania i imprezy.
Fajne na śniadanie czy jako przekąska ma imprezę. Bardzo proste w przygotowaniu.
Odsłon: 213