Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne śledzie z pomidorowym nadzieniem zanurzone w oleju rzepakowym.
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 227
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 18978
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 550
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 92
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 227
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 18978
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 550
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 92
Składniki
Koncentrat, musztardę i chili w płatkach razem mieszamy. Mieszanką smarujemy płaty śledziowe, zwijamy w rulony, spinamy wykałaczką. Układamy ciasno w słoiku, posypujemy przyprawami (ziele, liść, pieprz kolorowy). Zalewamy olejem rzepakowym, olej powinien poryć śledzie. Odstawiamy w chłodne miejsce na 2-3 dni. Przed podaniem śledzie można posypać ulubioną zieleniną np. szczypiorkiem lub pietruszką. Śledzie można przechowywać do 2 tygodni lodówce.