Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne śledzie z cebulą i pieprzem, dłużej odsalane
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Polecam smaczniejszą i zdrowszą wersję śledzia- mniej słoną. Filety zalałam w misce wodą i trzymałam je przez noc w lodówce. Rano pokroiłam cebulę w kostkę a filety na kawałeczki.
Pokrojone filety przełożyłam cebulą i posypałam pieprzem. Na koniec całość zalałam olejem i kroplą oliwy do smaku. Po paru godzinach powinny być idealne, ale po godzinie też są smaczne. Śledzie są idealne jako przekąska lub dodatek do sałatek. Smacznego :)