Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety śledziowe marynowane w zalewie octowej. Wyśmienite jako baza do różnego rodzaju sałatek śledziowych z dodatkiem majonezu czy śmietany.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35858
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 137
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 242
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 276
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35858
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 137
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 242
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 276
Składniki
Filety śledziowe należy wymoczyć w wodzie ok. 1 godzinę.
Przygotowanie zalewy. Do garnka wlewamy wodę i ocet, wsypujemy cukier, cebulę i przyprawy. Garnek stawiamy na gazie i całość musimy zagotować. Zalewę należy wystudzić i zalać filety. Pojemnik z filetami szczelnie zamknąć i włożyć do lodówki na minimum 1-2 dni. Gotowe !!!