Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety śledziowe marynowane w zalewie octowej. Wyśmienite jako baza do różnego rodzaju sałatek śledziowych z dodatkiem majonezu czy śmietany.
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1258
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 3000
Kotlety z serka wiejskiego to pyszna, lekka propozycja, która doskonale spraw...
Odsłon: 79715
Łosoś to niezwykle zdrowa ryba, dlatego warto, aby regularnie pojawiała się n...
Odsłon: 517
Taki kapuśniaczek to danie obiadowe. Zupa bardzo smaczna i pożywna o wyrazist...
Odsłon: 1258
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 3000
Kotlety z serka wiejskiego to pyszna, lekka propozycja, która doskonale spraw...
Odsłon: 79715
Łosoś to niezwykle zdrowa ryba, dlatego warto, aby regularnie pojawiała się n...
Odsłon: 517
Składniki
Filety śledziowe należy wymoczyć w wodzie ok. 1 godzinę.
Przygotowanie zalewy. Do garnka wlewamy wodę i ocet, wsypujemy cukier, cebulę i przyprawy. Garnek stawiamy na gazie i całość musimy zagotować. Zalewę należy wystudzić i zalać filety. Pojemnik z filetami szczelnie zamknąć i włożyć do lodówki na minimum 1-2 dni. Gotowe !!!