Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety śledziowe marynowane w zalewie octowej. Wyśmienite jako baza do różnego rodzaju sałatek śledziowych z dodatkiem majonezu czy śmietany.
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 631
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1269
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4951
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 631
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1269
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4951
Składniki
Filety śledziowe należy wymoczyć w wodzie ok. 1 godzinę.
Przygotowanie zalewy. Do garnka wlewamy wodę i ocet, wsypujemy cukier, cebulę i przyprawy. Garnek stawiamy na gazie i całość musimy zagotować. Zalewę należy wystudzić i zalać filety. Pojemnik z filetami szczelnie zamknąć i włożyć do lodówki na minimum 1-2 dni. Gotowe !!!