Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w ziołach prowansalskich mają niesamowity smak, są pyszne i bardzo szybko znikają z talerza.
garnek do gotowania
Pączki z czekoladą to doskonała alternatywa dla tradycyjnych słodkości przygo...
Odsłon: 15669
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 37
Ziemniaki milionera to wyjątkowe danie z dwukrotnie pieczonych ziemniaków, dz...
Odsłon: 1205
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 2705
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 1236
Pączki z czekoladą to doskonała alternatywa dla tradycyjnych słodkości przygo...
Odsłon: 15669
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 37
Ziemniaki milionera to wyjątkowe danie z dwukrotnie pieczonych ziemniaków, dz...
Odsłon: 1205
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 2705
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 1236
Składniki
Wszystkie składniki razem z cebulą zagotować. Gotować tak około 20 min. Śledzie opłukać, oczyścić, osuszyć i pokroić w kawałki szerokie na około 2 - 3 cm, pokrojone śledzie włożyć do gorącej zalewy, ponownie gotować jeszcze około 20 min. Po zagotowaniu śledzie włożyć w chłodne miejsce w celu przegryzienia smaków. Śledziki są najlepsze po 2 - 3 dniach.