Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze śledzie jakie jadłam. Danie polecam osobom, które lubią słodko-kwaśne smaki.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2185
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 8146
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1514
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2185
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 8146
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1514
Składniki
Śledzie pokrój na małe kawałki (paseczki). Cebulę, ogórki i jabłka pokrój w średniej wielkości kostkę. Ketchup wymieszaj z oleje. Dołóż do śledzi i dokładnie wymieszaj. Schładzaj w lodówce.