Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wbrew pozorom fajnie smakują :)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326954
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12172
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17167
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326954
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12172
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17167
Składniki
Śledzie namoczyć. Rodzynki zalać wrzątkiem i odstawić. Cebulę pokroić w kostkę, sparzyć i odcedzić. Rodzynki odcedzić. Śledzie pokroić na mniejsze kawałki skropić octem lub sokiem z cytryny. Do miski przełożyć śledzie dodać cebulę, 2 łyżki octu i olej wymieszać, w razie potrzeby dodać oleju tak żeby całe śledzie były przykryte. Odstawić do lodówki żeby się przegryzły. Smacznego