Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wbrew pozorom fajnie smakują :)
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19841
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 483
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6894
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242814
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19841
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 483
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6894
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242814
Składniki
Śledzie namoczyć. Rodzynki zalać wrzątkiem i odstawić. Cebulę pokroić w kostkę, sparzyć i odcedzić. Rodzynki odcedzić. Śledzie pokroić na mniejsze kawałki skropić octem lub sokiem z cytryny. Do miski przełożyć śledzie dodać cebulę, 2 łyżki octu i olej wymieszać, w razie potrzeby dodać oleju tak żeby całe śledzie były przykryte. Odstawić do lodówki żeby się przegryzły. Smacznego