Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z rzodkiewką i szczypiorkiem to oryginalna i smaczna przekąska, które doskonale sprawdzi się zarówno podczas świąt, jak i w powszednie dni. Przepis jest banalnie prosty i szybki w wykonaniu, jest doskonałą propozycją dla wszystkich wielbicieli śledzi.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2294
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18044
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2035
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2294
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18044
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2035
Składniki
Wymoczone w wodzie płaty śledziowe odsączamy i kroimy w większą kostkę po czym umieszczamy w misce. Umyte i osuszone rzodkiewki kroimy w dużą kostkę a następnie dodajemy do śledzi. Umyty i osuszony szczypiorek drobno siekamy i łączymy z zawartością miski. Na końcu dodajemy majonez, całość doprawiamy czarnym pieprzem i delikatnie razem mieszamy. Tak przygotowane śledzie wstawiamy do lodówki na pół godziny aby wszystkie smaki się przegryzły.