Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z rzodkiewką i szczypiorkiem to oryginalna i smaczna przekąska, które doskonale sprawdzi się zarówno podczas świąt, jak i w powszednie dni. Przepis jest banalnie prosty i szybki w wykonaniu, jest doskonałą propozycją dla wszystkich wielbicieli śledzi.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Wymoczone w wodzie płaty śledziowe odsączamy i kroimy w większą kostkę po czym umieszczamy w misce. Umyte i osuszone rzodkiewki kroimy w dużą kostkę a następnie dodajemy do śledzi. Umyty i osuszony szczypiorek drobno siekamy i łączymy z zawartością miski. Na końcu dodajemy majonez, całość doprawiamy czarnym pieprzem i delikatnie razem mieszamy. Tak przygotowane śledzie wstawiamy do lodówki na pół godziny aby wszystkie smaki się przegryzły.