Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z rzodkiewką i szczypiorkiem to oryginalna i smaczna przekąska, które doskonale sprawdzi się zarówno podczas świąt, jak i w powszednie dni. Przepis jest banalnie prosty i szybki w wykonaniu, jest doskonałą propozycją dla wszystkich wielbicieli śledzi.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1874
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5693
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5671
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1874
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5693
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5671
Składniki
Wymoczone w wodzie płaty śledziowe odsączamy i kroimy w większą kostkę po czym umieszczamy w misce. Umyte i osuszone rzodkiewki kroimy w dużą kostkę a następnie dodajemy do śledzi. Umyty i osuszony szczypiorek drobno siekamy i łączymy z zawartością miski. Na końcu dodajemy majonez, całość doprawiamy czarnym pieprzem i delikatnie razem mieszamy. Tak przygotowane śledzie wstawiamy do lodówki na pół godziny aby wszystkie smaki się przegryzły.