Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z rzodkiewką i szczypiorkiem to oryginalna i smaczna przekąska, które doskonale sprawdzi się zarówno podczas świąt, jak i w powszednie dni. Przepis jest banalnie prosty i szybki w wykonaniu, jest doskonałą propozycją dla wszystkich wielbicieli śledzi.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12396
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13301
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5641
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12396
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1398
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13301
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5641
Składniki
Wymoczone w wodzie płaty śledziowe odsączamy i kroimy w większą kostkę po czym umieszczamy w misce. Umyte i osuszone rzodkiewki kroimy w dużą kostkę a następnie dodajemy do śledzi. Umyty i osuszony szczypiorek drobno siekamy i łączymy z zawartością miski. Na końcu dodajemy majonez, całość doprawiamy czarnym pieprzem i delikatnie razem mieszamy. Tak przygotowane śledzie wstawiamy do lodówki na pół godziny aby wszystkie smaki się przegryzły.