Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z rzodkiewką i szczypiorkiem to oryginalna i smaczna przekąska, które doskonale sprawdzi się zarówno podczas świąt, jak i w powszednie dni. Przepis jest banalnie prosty i szybki w wykonaniu, jest doskonałą propozycją dla wszystkich wielbicieli śledzi.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5693
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 1223
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 188
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5693
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 1223
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 188
Składniki
Wymoczone w wodzie płaty śledziowe odsączamy i kroimy w większą kostkę po czym umieszczamy w misce. Umyte i osuszone rzodkiewki kroimy w dużą kostkę a następnie dodajemy do śledzi. Umyty i osuszony szczypiorek drobno siekamy i łączymy z zawartością miski. Na końcu dodajemy majonez, całość doprawiamy czarnym pieprzem i delikatnie razem mieszamy. Tak przygotowane śledzie wstawiamy do lodówki na pół godziny aby wszystkie smaki się przegryzły.