Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam śledzie i co roku staram się, aby na Święta Bożego Narodzenia zawsze były inne. Oczywiście śledziki zajadam też przez cały rok. Szukam smaków tych idealnych i różnorodnych.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Składniki
Śledzie wymoczyć i pokroić na kawałki. Ser, paprykę pokroić w kostkę, pomidorki na połówki, cebulę w piórka. Wszystko wymieszać, dodać pieprz i w razie potrzeby dół, ponownie wymieszać i przełożyć wszystko do słoika (1 l powinien wystarczyć). Następnie zalać wszystko olejem, olej ma dokładnie zakryć składniki. Zakręcić zakrętką słoik i wstawić do lodówki na 2-3 dni aby smaki się przegryzły.