Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam śledzie i co roku staram się, aby na Święta Bożego Narodzenia zawsze były inne. Oczywiście śledziki zajadam też przez cały rok. Szukam smaków tych idealnych i różnorodnych.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35590
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1172
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1745
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5920
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35590
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1172
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1745
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5920
Składniki
Śledzie wymoczyć i pokroić na kawałki. Ser, paprykę pokroić w kostkę, pomidorki na połówki, cebulę w piórka. Wszystko wymieszać, dodać pieprz i w razie potrzeby dół, ponownie wymieszać i przełożyć wszystko do słoika (1 l powinien wystarczyć). Następnie zalać wszystko olejem, olej ma dokładnie zakryć składniki. Zakręcić zakrętką słoik i wstawić do lodówki na 2-3 dni aby smaki się przegryzły.