Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam śledzie i co roku staram się, aby na Święta Bożego Narodzenia zawsze były inne. Oczywiście śledziki zajadam też przez cały rok. Szukam smaków tych idealnych i różnorodnych.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30922
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4470
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30922
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4470
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Składniki
Śledzie wymoczyć i pokroić na kawałki. Ser, paprykę pokroić w kostkę, pomidorki na połówki, cebulę w piórka. Wszystko wymieszać, dodać pieprz i w razie potrzeby dół, ponownie wymieszać i przełożyć wszystko do słoika (1 l powinien wystarczyć). Następnie zalać wszystko olejem, olej ma dokładnie zakryć składniki. Zakręcić zakrętką słoik i wstawić do lodówki na 2-3 dni aby smaki się przegryzły.