Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej cioci z Bieszczad.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 865
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420481
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1766
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 865
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420481
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1766
Składniki
Wykonanie: Śledzie zalać mlekiem, odstawić na godzinę, wyjąć, osuszyć i drobno pokroić. Następnie utrzeć z masłem dodając stopniowo twaróg i przyprawy do smaku. Z przygotowanej masy, formować zwilżonymi dłońmi owalne kulki w kształcie jajka. Pomidory pokroić w plastry, ułożyć na nich przygotowane jajeczka, chrzan i posypać natką pietruszki.