Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzom to wsziscy, w cołkiej Polsce, ale sie nie prziznajom. U nich to je galaretka abo "meduza" (a do tego "luneta"). U nos ajnfach galert. Nojlepszy ze świńskich szłapów i golonki.
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3145
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 477
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2715
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3145
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 477
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2715
Składniki
Szłapy i golono umyj gryfnie. Szłapy wciep do gorka, zalyj zimnom wodom i zagotuj. Kiej zawrze, dodej golono. Warz kajś z godzina, potym wciep jarzina i przyprawy, dolyj zedwie łyżki łoctu i trocha zalcu do smaku. Warz, aż miynso bydzie blank mienkie. Miynso wyciong z gorka, połobiyrej. Pożniyj na małe koncki. To, co ci sie wywarziło łodcedź.
Posiekane miynso wciepej do miskii zalyj wywarym. Odstow do zimnego. Kiej łostygnie - wsadź do lodówki. Nie jydz, aże bydzie zgynstniałe! Podowej z cytryną, ale barzi po ślonsku bydzie z łoctym. Mie nojlepiyj pasuje z zynftem. ... a lorneta... czymu niy?