Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzom to wsziscy, w cołkiej Polsce, ale sie nie prziznajom. U nich to je galaretka abo "meduza" (a do tego "luneta"). U nos ajnfach galert. Nojlepszy ze świńskich szłapów i golonki.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8168
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1176
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4549
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 580
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8168
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1176
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4549
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 580
Składniki
Szłapy i golono umyj gryfnie. Szłapy wciep do gorka, zalyj zimnom wodom i zagotuj. Kiej zawrze, dodej golono. Warz kajś z godzina, potym wciep jarzina i przyprawy, dolyj zedwie łyżki łoctu i trocha zalcu do smaku. Warz, aż miynso bydzie blank mienkie. Miynso wyciong z gorka, połobiyrej. Pożniyj na małe koncki. To, co ci sie wywarziło łodcedź.
Posiekane miynso wciepej do miskii zalyj wywarym. Odstow do zimnego. Kiej łostygnie - wsadź do lodówki. Nie jydz, aże bydzie zgynstniałe! Podowej z cytryną, ale barzi po ślonsku bydzie z łoctym. Mie nojlepiyj pasuje z zynftem. ... a lorneta... czymu niy?