Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzom to wsziscy, w cołkiej Polsce, ale sie nie prziznajom. U nich to je galaretka abo "meduza" (a do tego "luneta"). U nos ajnfach galert. Nojlepszy ze świńskich szłapów i golonki.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 306
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1432
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 428
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1132
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 306
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1432
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 428
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1132
Składniki
Szłapy i golono umyj gryfnie. Szłapy wciep do gorka, zalyj zimnom wodom i zagotuj. Kiej zawrze, dodej golono. Warz kajś z godzina, potym wciep jarzina i przyprawy, dolyj zedwie łyżki łoctu i trocha zalcu do smaku. Warz, aż miynso bydzie blank mienkie. Miynso wyciong z gorka, połobiyrej. Pożniyj na małe koncki. To, co ci sie wywarziło łodcedź.
Posiekane miynso wciepej do miskii zalyj wywarym. Odstow do zimnego. Kiej łostygnie - wsadź do lodówki. Nie jydz, aże bydzie zgynstniałe! Podowej z cytryną, ale barzi po ślonsku bydzie z łoctym. Mie nojlepiyj pasuje z zynftem. ... a lorneta... czymu niy?