Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzom to wsziscy, w cołkiej Polsce, ale sie nie prziznajom. U nich to je galaretka abo "meduza" (a do tego "luneta"). U nos ajnfach galert. Nojlepszy ze świńskich szłapów i golonki.
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 42
Polecam.
Odsłon: 927
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 248
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną drobiową konserwę w słoikach z ga...
Odsłon: 104
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 42
Polecam.
Odsłon: 927
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 248
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną drobiową konserwę w słoikach z ga...
Odsłon: 104
Składniki
Szłapy i golono umyj gryfnie. Szłapy wciep do gorka, zalyj zimnom wodom i zagotuj. Kiej zawrze, dodej golono. Warz kajś z godzina, potym wciep jarzina i przyprawy, dolyj zedwie łyżki łoctu i trocha zalcu do smaku. Warz, aż miynso bydzie blank mienkie. Miynso wyciong z gorka, połobiyrej. Pożniyj na małe koncki. To, co ci sie wywarziło łodcedź.
Posiekane miynso wciepej do miskii zalyj wywarym. Odstow do zimnego. Kiej łostygnie - wsadź do lodówki. Nie jydz, aże bydzie zgynstniałe! Podowej z cytryną, ale barzi po ślonsku bydzie z łoctym. Mie nojlepiyj pasuje z zynftem. ... a lorneta... czymu niy?