Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca, delikatna, aromatyczna przekąska.
Papilotki do muffinek, foremka.
Dzisiaj zapraszam na deser, który zadowoli wszystkich fanów kawy. Tym razem p...
Odsłon: 215
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 49
Dzisiaj zapraszam na deser, który zadowoli wszystkich fanów kawy. Tym razem p...
Odsłon: 215
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 49
Składniki
Mięso z makreli obrać, umieścić w naczyniu, dodać pomidory , zblendować. Ciasto francuskie podzielić na 8 plastrów, każdy posmarować keczupem a na nim umieścić plastry sera.
Na serze ułożyć masę z makreli z pomidorami.
Zwinąć w rulon i umieścić w papilotkach na muffinki. Z pozostałymi postąpić identycznie.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 25 minut lub dobrego zrumienienia ciasta.