Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca, delikatna, aromatyczna przekąska.
Papilotki do muffinek, foremka.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 19189
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9524
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2084
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4088
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 695
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 354
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 19189
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9524
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2084
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4088
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 695
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 354
Składniki
Mięso z makreli obrać, umieścić w naczyniu, dodać pomidory , zblendować. Ciasto francuskie podzielić na 8 plastrów, każdy posmarować keczupem a na nim umieścić plastry sera.
Na serze ułożyć masę z makreli z pomidorami.
Zwinąć w rulon i umieścić w papilotkach na muffinki. Z pozostałymi postąpić identycznie.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 25 minut lub dobrego zrumienienia ciasta.