Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca, delikatna, aromatyczna przekąska.
Papilotki do muffinek, foremka.
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 26234
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 59
Wyborna sałatka do grilla.
Odsłon: 103
Nim sznycle trafiły pod przysłowiowe strzechy i przybrały postać swojskich sc...
Odsłon: 3691
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 391
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 26234
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 59
Wyborna sałatka do grilla.
Odsłon: 103
Nim sznycle trafiły pod przysłowiowe strzechy i przybrały postać swojskich sc...
Odsłon: 3691
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 391
Składniki
Mięso z makreli obrać, umieścić w naczyniu, dodać pomidory , zblendować. Ciasto francuskie podzielić na 8 plastrów, każdy posmarować keczupem a na nim umieścić plastry sera.
Na serze ułożyć masę z makreli z pomidorami.
Zwinąć w rulon i umieścić w papilotkach na muffinki. Z pozostałymi postąpić identycznie.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 25 minut lub dobrego zrumienienia ciasta.