Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca, delikatna, aromatyczna przekąska.
Papilotki do muffinek, foremka.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 997
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 411
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 361
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 997
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 411
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 361
Składniki
Mięso z makreli obrać, umieścić w naczyniu, dodać pomidory , zblendować. Ciasto francuskie podzielić na 8 plastrów, każdy posmarować keczupem a na nim umieścić plastry sera.
Na serze ułożyć masę z makreli z pomidorami.
Zwinąć w rulon i umieścić w papilotkach na muffinki. Z pozostałymi postąpić identycznie.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 25 minut lub dobrego zrumienienia ciasta.