Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis już znany i przerobiony sto razy, ale w połączeniu z sałatką jest też pycha.
Polecam.
Odsłon: 197
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 68
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 597
Polecam.
Odsłon: 197
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 68
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 597
Składniki
Serki camembert przekrawamy na pół (wzdłuż), tak aby zostały nam koła, ale cienkie, wyjdą nam wtedy 4 kotleciki, a nie dwa:)
Obtaczamy w rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażymy na oliwie jak kotlety.
Sałatka: - pokrojone pomidory, cebulę i ogórki mieszamy z przyprawami i majonezem. I to wszystko. Danie jest proste i smaczne. Sposób na inną kolacyjkę:)