Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego taka nazwa? Bulgur, kojarzy nam się z Turcją. Chorizo z Hiszpanią. Staliśmy przy lodówce, nie wiedząc co chcemy zjeść. Powstał więc taki, śródziemnomorski miszmasz.
Moc otrąb owsianych doświadczyłam na własnym organizmie już bardzo dawno, dla...
Odsłon: 4867
Dziś przepis na szybkie i aromatyczne danie, które możecie przygotować zarów...
Odsłon: 9516
Puszyste kluseczki kładzione , podane na słodko to szybki obiad gotowy w kwad...
Odsłon: 876
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 70
Puszyste kluseczki kładzione , podane na słodko to szybki obiad gotowy w kwad...
Odsłon: 876
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 70
Składniki
Kaszę gotujemy na sypko, wg przepisu zawartego na opakowaniu. Posiekaną cebulę , smażymy z pokrojonym w kostkę chorizo i ziemniakami pokrojonymi na kawałki. Wsypujemy kaszę, wbijamy jajka i smażymy przez kilka chwil. Całość doprawiamy solą i pieprzem.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim
Przekąski
Szybka przekąska z tortilli
Przekąski
Grillowana mozzarella z dżemem malinowym
Przekąski
Grillowany camembert z sosem na bazie czerwonego wina i dżemu z owoców leśnych
Szparagi w cieście francuskim
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 70
Szybka przekąska z tortilli
Szybka i smaczna przekąska z tortilli z dodatkiem serka kanapowego , szynki o...
Odsłon: 780