Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego taka nazwa? Bulgur, kojarzy nam się z Turcją. Chorizo z Hiszpanią. Staliśmy przy lodówce, nie wiedząc co chcemy zjeść. Powstał więc taki, śródziemnomorski miszmasz.
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 2028
Żeberka w najzdrowszej wersji, nie smażone, nie duszone, nie pieczone: grillo...
Odsłon: 27
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3070
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 2028
Żeberka w najzdrowszej wersji, nie smażone, nie duszone, nie pieczone: grillo...
Odsłon: 27
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3070
Składniki
Kaszę gotujemy na sypko, wg przepisu zawartego na opakowaniu. Posiekaną cebulę , smażymy z pokrojonym w kostkę chorizo i ziemniakami pokrojonymi na kawałki. Wsypujemy kaszę, wbijamy jajka i smażymy przez kilka chwil. Całość doprawiamy solą i pieprzem.